Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Kruidenboter
Voorbereidingstijd
30
minuten
min
Bereidingstijd
10
minuten
min
Totale tijd
40
minuten
min
Gang:
Bijgerecht
Keuken:
Nederlands
Trefwoord:
Borrel
Porties:
150
gram
Ingrediƫnten
100
gram
plantaardige boter
1
eetlepel
plantaardige smeerkaas
2
tenen
knoflook
1
handje
peterselie
eventueel: Maggi
Instructies
Haal de boter uit de koelkast en laat deze op kamertemperatuur komen. Na ongeveer een half uurtje is het vaak al zacht genoeg.
Schep een eetlepel plantaardige smeerkaas door de boter en meng het goed door elkaar.
Snijd de knoflook en peterselie fijn en meng dit ook door de boter.
Breng eventueel op smaak met wat Maggi. Ik gebruik vaak een paar druppels.